Tel: +385 98 438 431 E-mail: info@progresso-dubrovnik.com   
POČETNA O NAMA JEZICI TEČAJEVI LOKACIJA KONTAKT
Engleski
Njemački
Francuski
Talijanski
Španjolski
Portugalski
Ruski
Turski
Croatian for foreigners
POLITIKA PRIVATNOSTI

U Politici privatnosti, riječi „mi“, „nas“ i „naše“ odnose se na web-stranicu na adresi: https://www.progresso-dubrovnik.com/ (u daljnjem tekstu Progresso portal). Riječi „Korisnik“, „Vi“, „Vaš“, “Vama” odnose se na fizičku osobu koja posjećuje Progresso portal.

Pristupom na ovu web stranicu Korisnik prihvaća ovu Politiku privatnosti i Uvjete korištenja.

Politika privatnosti objašnjava koje osobne podatke prikupljamo o Korisnicima, u koju svrhu, kako ćemo ih upotrijebiti, pod kojim ih uvjetima planiramo dostaviti drugim stranama, na koliko dugo ćemo ih pohraniti, koje mjere zaštite koristimo pri navedenim postupcima s osobnim podacima te koja su prava Korisnika.

U ovoj Politici privatnosti, „osobni podaci“ odnose se na bilo koje informacije o Vama koje nam pružate, kao, na primjer, kad se prijavite za Tečaj ili nam ustupite svoje osobne podatke preko naše web-stranice, uključujući (ali ne isključivo) svoje ime, prezime, kontakt podatke, adresu, datum rođenja, zanimanje i tako dalje.

Koje podatke prikupljamo i kako?

Osobni podaci koje prikupljamo su kontakt podaci te drugi osobni podaci potrebni za pružanje usluga.

Osobne podatke prikupljamo kroz putem obrazaca za kontakt i automatski korištenjem web kolačića te kroz obrasce za upis ili prema ugovorima o izvršenju usluga. Dio podataka možemo prikupljati video nadzorom u nekim našim objektima.

Podaci koje prikupljamo direktno od vas

Kada ispunite online obrazac na našim stanicama, pošaljete nam e-poštu, sudjelujete u našim radionicama ili nam, na bilo koji drugi način, izravno dostavljate svoje podatke, od Vas ćemo zatražiti sljedeće podatke: adresu e-pošte, ime i prezime, broj telefona i slične podatke potrebne za ispunjavanje usluge ili omogućavanje korištenja neke od njih te za potrebu kontaktiranja.
Ovisno o okolnostima prikupljanja podataka, na našim web-stranicama svi obavezni podaci biti će označeni asteriskom (*), a popunjavanje neobaveznih osobnih podataka ostavljamo vam na izbor. Sve tako prikupljene podatke koristiti ćemo u istu svrhu i štititi identičnim mjerama kao obavezne.
Mogućim video nadzorom u nekim od naših objekata prikupljamo podatke u svrhu zaštite osoba i imovine temeljem legitimnog interesa. Tamo gdje postoji, objekt je označen propisanom obavijesti o video nadzoru.

Politika kolačića

Na našim stranica ne koristimo kolačiće, niti naše niti kolačiće trećih strana.

Koja je svrha obrada podataka?

Osobne podatke u obradama koristimo kako bismo ispunili svoje ugovorne obveze – pružili i sačuvali usluge poput obučavanja i edukacije, izvršili i poboljšali tečajeve i edukacijske programe, poboljšali sigurnost, otkrili, spriječili ili, na neki drugi način, detektirali prijevaru, nezakonita djela ili tehničke probleme te ispunili svoje zakonske obveze. Isto tako osobne podatke koristimo u komunikaciji s vama i to kako bismo odgovorili na upite u vezi usluga i dostavili korisne podatke ili tražene informacije.

Kako bi ste stekli bolji uvid u načine korištenja osobnih podataka donosimo neke od konkretnih primjera:
• Praćenje i uočavanje moguće zloupotrebe naših stranica
• Poboljšanje i pojednostavljivanje korištenja sadržaja i usluga
• Pružanje informacija o tečajevima ili uslugama za koje ste se prijavili
• Odgovaranje na Vaše upite i pružanje korisničke podrške

Obrada osobnih podataka maloljetnika – mlađi od 16 godina.

Progresso portal ne prikuplja svjesno osobne podatke od djece mlađe od 16 godina bez odgovarajućeg pristanka roditelja ili zakonskog skrbnika.

Ako ste mlađi od 16 godina, molimo da nam ne šaljete nikakve osobne podatke, uključujući svoje ime, adresu, broj telefona ili adresu e-pošte bez pristanka roditelja ili skrbnika.

U slučaju ako otkrijemo da smo prikupili osobne podatke od osobe mlađe od 16 godina bez adekvatnog pristanka roditelja ili staratelja, te podatke brišemo u najkraćem mogućem roku. Ako sumnjate da smo prikupili osobne podatke od maloljetne osobe bez odgovarajućeg pristanka, molimo da nam javite e-poštom na info@progresso-dubrovnik.com i istoga trena ćemo poduzeti potrebne mjere.

Sigurnost

Komunikacija preko e-pošte ili bilo kojih drugih internetskih kanala nije sigurna, osim ako nije kriptirana.  Vaša komunikacija može proći kroz nekoliko zemalja prije nego što dođe do nas te mi ne snosimo odgovornost za bilo kakve neautorizirane pristupe ili gubitke osobnih podataka koji su izvan naše kontrole.

Koja su prava ispitanika?

• Pravo na pristup podacima
Imate pravo zatražiti potvrdu o tome obrađujemo li vaše podatke te ako da, dobiti pristup do tih podataka.

• Pravo na ispravak
U slučaju da uočite da o vama obrađujemo netočne ili nepotpune podatke ili ih želite izmijeniti, imate pravo tražiti ispravak odnosno nadopunu nepotpunih osobnih podataka.

• Pravo na brisanje („pravo na zaborav”)
Brisanje osobnih podataka možete tražiti primjerice ako smatrate da vaši osobni podaci više nisu nužni za svrhe u koje su prikupljeni ili na drugi način obrađeni, smatrate se vaši osobni podaci nezakonito obrađuju ili ulažete prigovor na obradu.

Molimo vas da uvažite da vaše podatke nećemo moći izbrisati ako su oni potrebni radi ispunjenja zakonskih obveza, ugovornih obveza i drugih pravnih temelja iz Opće uredbe o zaštiti podataka.

• Pravo na prigovor
U svakom ste trenutku, s obzirom na vašu posebnu situaciju, ovlašteni uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na vas, zbog čega ćemo obradu istih ograničiti. Također, u  bilo kojem trenutku imate pravo prigovoriti protiv obrade vaših osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga. Nakon podnošenja prigovora vaše ćemo osobne podatke prestati obrađivati u navedenu svrhu.

• Pravo na pritužbu nadzornom tijelu
Ako smatrate da je obrada vaših osobnih podataka u suprotnosti s Općom uredbom o zaštiti podataka, imate pravo podnijeti prigovor nadležnom nadzornom tijelu. Za područje Republike Hrvatske nadzorno je tijelo Agencija za zaštitu osobnih podataka, sa sjedištem na adresi: Martićeva ulica 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, web: http://azop.hr/, tel.: +385 1 4609 000.

• Pravo na povlačenje privole
Ako se obrada Vaših osobnih podataka temelji na privoli, imate je pravo u bilo kojem trenutku povući, bez ikakvih posljedica.

Napomena – pri postavljanju zahtjeva nužna je identifikacija podnositelja zahtjeva. Razlog je zaštita Vas kao vlasnika osobnih podataka.

Promjene politike privatnosti

Svaka promjena Politike privatnosti biti će naznačena svim ispitanicima pri posjeti našim internet stranicama te na vrhu ove stranice. Savjetujemo da povremeno posjetom ovoj stranici provjerite da li smo i koje izmjene uvrstili u Politiku privatnosti

Kontakt

Za sva dodatna pitanja vezana uz Politiku privatnosti budite slobodni javiti nam e-poštom na: info@progresso-dubrovnik.com.


O NAMA     LOKACIJA     KONTAKT    

Progresso
Bartola Kašića 3
20236 Nova Mokošica

tel: +385 98 438 431
e-mail: info@progresso-dubrovnik.com

Copyright © Progresso
JEZICI
Engleski
Njemački
Francuski
Talijanski
Španjolski
Portugalski
Ruski
Turski
Croatian for foreigners
TEČAJEVI
Progresso Classic
Individualni tečajevi
Intenzivni tečajevi
Progresso Business tečajevi
Progresso teen tečajevi
Progresso kids tečajevi
Sati poduke stranog jezika
Engleski za taksiste
Engleski za iznajmljivače
Pripremni tečaj za polaganje Cambridge / IELTS ispita
Pomoć u učenju
POLITIKA PRIVATNOSTI